Traagschuim matras

De gegevens van Traagschuim matras. Traagschuim matras staat binnen deze bedrijvengids in de categorie Winkels in artikelen n.e.g.. Traagschuim matras kan zelf de gegevens wijzigen of aanvullen.
Wilt u ook een vermelding op deze bedrijvengids klik dan op aanmelden en zie direct het resultaat.!

Traagschuim matras   

Welkom bij Royal Health Foam, matrassen
Sinds 1998 produceren wij matrassen en kussens met comfort en kwaliteit als uitgangspunt. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen.

A:Soetensstraat 18
P:2586 XS
S:'s-Gravenhage
P:Zuid-Holland
T.via:0900-1824 *
F:070-3060799
W: http://www.healthfoam.com
E: info@healthfoam.com
B:Consumentenartikelen
C:Winkels in artikelen n.e.g.

Temperatuurgevoelig Traagschuim
Royal Health Foam maakt hoofdzakelijk gebruik van het materiaal traagschuim. Van oorsprong is dit traagschuim ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk te verlagen voor de astronauten tijdens de lancering van de spaceshuttle. Vandaag de dag wordt het voornamelijk in matrassen verwerkt.

Onder invloed van temperatuur en gewicht neemt het traagschuim de exacte vorm van het lichaam aan, waardoor een gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Ons traagschuim heeft een open celstructuur wat betekent dat de luchtbelletjes in het schuim open en in verbinding met elkaar staan. Hierdoor ademt het goed en laat het vocht door.


Het aantal ziekenhuizen dat de matrassen gebruikt neemt nog steeds toe. Tegenwoordig wordt het materiaal ook aangeboden aan de consument onder verschillende benamingen. Men bedoelt hetzelfde, maar er zijn enorme kwaliteitsverschillen in traagschuim.

De opbouw van rhf matrassen
De toplaag bestaat uit een geschuimd traagschuim (open celstructuur) met een densiteit variŰrend van 50KG tot 65 KG/M│, voor medische matrassen leveren we uitsluitend 50 KG/M│.
Ons traagschuim is brandvertragend conform de MVSS302 en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK en Halogeen-vrij).
RHF traagschuim is bovendien zowel fysisch als chemisch recyclebaar en Íko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd.

In de 2de laag van de matras wordt gebruik gemaakt van Syntex foam (koudschuim, dichtheid: HR 65). Dit is een absoluut klasse A-product. Het is een zeer veerkrachtig en goed vochtabsorberend materiaal met eveneens een open celstructuur. De veerkrachtige en bijna niet te vervormen eigenschappen zijn opvallend.
Ons koudschuim onderscheidt zich van traditioneel polyetherschuim door een verbeterde elasticiteit, wat resulteerd in betere comfort eigenschappen.

Koudschuim is hypo-allergeen (neutraal), brandvertragend comform de MVSS302, Íko-tex 100 klasse 1 gecertificeerd en worden op milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK en Halogeen-vrij).
Ons koudschuim is bovendien zowel fysisch als chemisch recylclebaar net als ons traagschuim.

  download visitekaart voorTraagschuim matras 

Offerte aanvragen bij Traagschuim matras

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan bij Traagschuim matras.

Meer informatie over Traagschuim matras

Beoordelingen over Traagschuim matras

Echt fijne matrassen en aardige mensen

5 sterren
- 09-01-200914:09:41
Nu 2 maanden geleden matrassen besteld bij RHF matrassen en kan niet anders zeggen dan dat we de matrassen echt heerlijk vinden slapen en dat de mensen van RHF matrassen echt heel aardig en behulpzaam waren. Perfect!! Groet, Frank V
F. Verhagen uit tilburg

Zeer tevreden over matrassen en service

5 sterren
- 08-12-200809:51:56
Wij hebben onze matrassen bij RHF in Den Haag gekocht en zijn zeer tevreden. Zowel de service als de kwaliteit zijn uitstekend.
Freek Verbies uit Alkmaar

Geef ook je mening over Traagschuim matras.Neem direct contact op met Traagschuim matras per email

Om geautomatiseerde aanvragen te voorkomen, vragen wij je de tekst uit het grijze vlak hieronder over te typen